Beschermheer Concordia.

Marcel Bruns.

Nadat ik benaderd ben door de voorzitter en overleg heb gepleegd met mijn vrouw, voel ik mij zeer vereerd om beschermheer te mogen zijn van muziekvereniging Concordia.

Zoals hierboven al vermeld is mijn naam Marcel Bruns en ben al 33 jaar gelukkig getrouwd met Manuelle. Wij hebben samen 3 kinderen 2 schoonzoons en de trotse opa van 3 kleinkinderen.

Misschien dat de meeste mensen mij niet kennen maar ik ben de eigenaar van M.B. afbouw, als je van Overdinkel naar Losser rijdt zie je het direct liggen bij de ingang naar het industrieterrein. Weet je nog niet wie ik ben, dan ken je mij misschien van mijn grote hobby carnaval. In het jaar 2011 ben ik prins van Losser geweest, op dit moment heb ik zitting in het hoofdbestuur van de Gaffel Oaskes en voorafgaand heb ik jaren in de begeleidingscommissie gezeten waardoor ik veel contact heb gehad en nog heb met alle verenigingen. Motor rijden is ook een hobby van mij en ook tuinieren vind ik heel leuk om te doen. De brandweer heeft altijd iets speciaals voor mij betekend het is belangrijk werk en je helpt de mensen zo goed als je kan. Na jaren lang met plezier dit vak te hebben beoefend ben ik nu gestopt als actief brandweerman maar ik draag het nog steeds een warm hart toe. De meeste vrije tijd gaat echter op aan mijn bedrijf, ik ben druk bezig om opdrachten binnen te halen zodat alle personeelsleden “en ikzelf natuurlijk” aan het werk blijven.

U weet nu een beetje wie ik ben en wat ik leuk vind om te doen en daar zal nu ook M.V.Concordia bij komen. Ik vind dat muziek mensen blij maakt en verbroedert. Muziek luisteren vind ik heel mooi, maar muziek maken is iets anders, dit laat ik graag over aan de  goede muzikanten van muziekvereniging Concordia.

Met veel plezier ga ik samen met mijn vrouw de uitdaging aan om voor muziekvereniging Concordia een goede beschermheer te zijn.

Marcel Bruns.