215 jaar aan jubilarissen bij Muziekvereniging Concordia Overdinkel


Afgelopen zondag zijn de jubilarissen van Muziekvereniging concordia uit Overdinkel gehuldigd. Tijdens een gezellige familiedag waarbij niet alleen de leden maar ook alle familie leden van de leden waren uitgenodigd werden de jubilarissen in het zonnetje gezet.


Dit jaar werd er maar liefst 215 jaar aan verenigingservaring gehuldigd. Helaas konden niet alle jubilarissen aanwezig zijn zoals de 12,5 jarige leden Lotte Grotenboer en Trijntje Mekkelholt, maar middels deze weg willen wij hun ook graag feliciteren.


Tijdens de gezellige middag werden wel de volgende jubilarissen gehuldigd door voorzitter Jorgos Thravalos.


Roy Kleine (40 jaar lid), Gerard Veldscholte (40 jaar lid), Robert Bos (50 jaar lid) , Miny de Wals, Fleer (60 jaar lid)


Alle leden kregen een mooie toespraak een passend geschenk en de spelende leden ook nog een speldje van de KNMO. Daarna werden de jubilarissen gefeliciteerd en kon onder het genot van een hapje en een drankje nog worden nagepraat over alle muzikale verenigingservaring. Het was al met al een geslaagde middag waar we als vereniging trost op kunnen zijn.


Voor meer informatie over concordia kijk op onze website www.concordia-overdinkel.nl of volgs ons op facebook of instagram.